Sunday, July 8, 2007

Shopping, Jordan and Morgan

Vceraj je bil zanimiv dan (to je bila sobota), ker smo se odpravili v shopping :) Ampak to ni bil navaden shopping, ampak celodneven izlet v Valencio (1 uro stran iz nasega Palmdale-a) z dvemi tromesecnimi dojencki (Morgan in Jordan). Po kosilu smo se zbasali v dva avta - v enem so bili Juliet, Lani in Debra (druzinska kolegica s hcerko) in v drugem smo bili Grant, Sarah (hcerka njihova, ki ima te dve puncke), jaz, Jordan in Morgan. Peljali smo se okoli eno uro in tam pol nakupovali malo, pa sli jest in na poti nazaj smo zvedli po radio, da je nasa avtocesta zaprta, ker je pozar na obeh straneh ceste. Tako smo pol dve uri in pol stali pri miru z dvemi lacnimi in pokakanimi dojencki, haha. Ampak je bilo vseeno zanimivo....nekaj novega!

In danes smo sle s Sarah-o in Juliet na pedikuro. To je bilo tudi nekaj novega, ker imam na palcih narisane rozice, briljantek mam in uvalili so nam tudi prstancke za na noge! Tle ti pa res vse uvalijo.


Danes zvecer bomo sli najbrz v jacuzzi, ki ga imamo pred bajto in imeli bomo ognjemet (nekaj teh jim je se ostalo od 4. julija!).

Bom porocala! :)

5 comments:

Unknown said...

Ful maš hude nohtke ... :)

Unknown said...

Hy Urša, sem vesela zate da uživaš, kar tako naprej...aja, pa hudi nohtki :)

Tomaž said...

Ja no, le kaj bi lahko pričakoval drugega;). A na morje nisi šla pa nč....!!!???

Tomaž said...

Mi pa čakamo objavo...., dej napiši kaj se ti kj dugaja, da nm ne bo tok dougčas v Lublani. Valda ne sediš sam v pisarni!!!??? Kako je blo na striptizu :P??? Sm vidu da spremlaš Katjin blog tko da kr lepo se zgleduj po njej in objavi vse kar se ti zgodi.

Unknown said...

si pravi naravni talent za mikrtote!;)