Tuesday, July 3, 2007

Lošinj, Alex in Jimmy

No, naslednji dan smo se pa lepo že zjutraj - to pomeni ob 11h - odpravile na plažo. Tam smo se itak pražile do 2h popoldne, ko nam je bilo že tako vroče da smo se mogle it nazaj v hišo ohladit. Ampak čez dve urci smo bile nazaj na plaži, kjer se nam je, kot prejšnji dan, pridružil naš "mali kolega"
(tisti, ki je najedal sestri). Spet nam ni bilo dolgčas, ker smo skozi prisluškovale kaj je pribijal. Ena od tasmešnih je bila, ko je mami in sestri rekel da sta luzerke, ker se nista šle kopat...in da on je pa full pameten ker se gre metat v vodo. In pol smo poslušale kako se je kregal, da se ne bo doma tuširal ker se je kao že na plaži in podobne... Seveda si je po tem, ko nas je tko nasmejal, zaslužil, da mu damo ime - in poimenovale smo ga Alex! Čeprav sem zdej pozabile že kako mu je bilo ime v resnici! Je pa res da je to ena od tistih situacij, kjer moreš bit zraven, da je smešno!

Ob kakšnih 4h popoldan sva z Anjo zrli v en betonski pomolček pred nama in zagledali sva enega malega rakca, ki se je skozi pojavljal iz ene luknje v pomolu. Ko nama je zadeva ratala zanimiva, sva hoteli pristopit do njega, ampak nama je skozi bežal nazaj v luknjo, tako da sva ga lahko dokumentirale le iz daljave. Tudi on si je zaslužil svoje ime - Jimmy :)

Zvečer smo šle s puncami PEŠ do Malega Lošinja (10min :) ponovno na sadno kupo, sprehod med štantki (v upanju na kakšno lepo "fake" torbico) in na nočni ogled mesta. Bilo je res fino...še posebej ko smo po prihodu v hišico odprle Malibu in ananasov sok (huda kombinacija) in igrale karte.

V nedeljo smo se po celodnevnem kopanju na plaži blizu naše hiške odpravile domov.... in po 150.000 ovinkih smo bile nazaj v Sloveniji! Vikend se je prav fino končal, brez večjih zapletov!

PS: Anja in Karmen - če sem še kej pozabila mi kr sporočita! ;)





1 comment:

Tomaž said...
This comment has been removed by a blog administrator.