Friday, August 3, 2007

22 days to go...

Hoj hoj! Vsem se vam po dolgem casu javljam. Razlog za moje ne-pisanje je ta, da sem bila cel teden zaprta v pisarni, kjer se razen obcasnega obiska ne zgodi nic kaj posebnega! Vceraj se nam je sesul racunalnik in upam, da smo ga uspeli zrihtat! :)
Drugace pa gremo jutri v Los Angeles! Koncno! To cakam ze en mesec, he he. Prepricala sem jih da gremo dopoldan na obalo (Venice Beach), kjer bomo z dojencki in popoldan pa gremo v Hollywood in Rodeo Drive, kjer se bomo upam razdelili v dve skupini, ker bo malo tezka hodit okoli z ogromnim vozickom!
Drugace pa se mi je vceraj zgodil en incident. Vsi skupaj smo sli v trgovino (seveda tudi dvojcici) in sredi shoppinga me dolocijo, da morem it z njima ven, ker sta bili tecni. Uffffa! In pol sem bila jaz sama z dvemi stirimesecnimi kricecimi dojencki pred trgovino, kjer gre mimo polno ljudi. That was so much fun! Vsi ki me dobro poznate, si znate predstavljat mene v taki situaciji, he he!!!
Ok, to je to za danes. Oglasila se bom v nedeljo s slikami iz LA-ja :) Papa*** MISS U ***

2 comments:

Unknown said...

sedim tukaj v pisarni in namesto da bi delala, sem si vključila zvočnike (sem kupila ene hude) in si z odprtimi usti vrtim fontane znova in znova. Hvala, Ursa, res si mi polepšala nedeljo (prej nisem utegnila). Kako je s Coca Cola majčko? Misyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *

Unknown said...

pa sej ti si znana po tem da znaš z otroki-zato so te določili!:)
grem se jaz rajše učit!:)