Tuesday, October 9, 2007

Siddharta Maraton pa še kej več...

Oh, ti dnevi pa kar hitro bežijo!

Vrhunec prejšnjega tedna je zame bil definitvno PETURNI koncert Siddharte! Čeprav se mi v petek, 5. oktobra res ni dalo spraviti iz hiše in sem šla na koncert samo zato, ker sem že imela kupljeno karto, mi ni bilo žal! Z dogodkom se lahko kosa le koncert skupine Faithless, katerega sem doživela predlani v Londonu!

Vzdušje je bilo absolutno fenomenalno, ljudje so bili celih pet ur na nogah, skakalo in pelo se je prav na vsak komad, ki so ga zapeli. Čeprav sem poznala le okoli 10% komadov, ki so jih zaigrali, sem zaradi samega navdušenja okoli mene pela tudi jaz (na namišljena besedila ha ha). Ozvočenje je bilo super, tako da sem se tudi na tribuni počutila kot, da sem na parterju. Osvetljava in show pa sta bila neprekosljiva! Med koncertom so tudi na parter spustil tisoč belih balončkov :D
Siddharta je poskrbela tudi za goste, ki so se postopoma pridruževali skupini: Dan D, Nikolovski, Godalica in mnogi drugi. Za vrhunec koncerta in piko na i pa je vsekakor poskrbel Vlado Kreslin, ki se je Siddharti pridružil za zadnje dva komada. Res se mu je kar zmešalo na odru ha ha! Tukaj je video posnetek malega eksperimenta s publiko na partetju - ful hudo!!!


Med drugim je bilo super tudi to, da smo lahko s seboj imeli kamere in fotoaparate. Tako sem jaz posnela kar 30min filmčkov vse skupaj. Nekje proti koncu koncerta pa so ugasnili vse luči in je celotna publika naenkrat sprožila "fleše"! Tukaj še slikica za ponazoritev super momenta:

Tukaj še par slikic in video posnetkov za vas, ki se niste udeležili koncerta (pa brez smejanja :)



Tako! Prejšnji teden se je super končal s koncertom, mamino rojstnodnevno zabavo (in tiramisujem - njammm) ter z zmago v Casinoju Mulino. Ta teden pa je pol obveznosti in letanja po Ljubljani...upam da ga preživim :D

Papa***

1 comment:

Maja said...

Ne morem verjet!!! Cel dan si doma, pa nic na blog ne pises!!!! Ti ti!! To pa ne gre tko :D:D:D:D

A mislis, da zato ker si cel dan doma, lahko pocivas??? POZABI!

;)

Hehe, te moram malcek ob zivce spravljat :)))